Oefenen met verschillende categorieën doe je zo!

Spelverloop

Draai een kaartje van de gedekte stapel om en grijp zo snel mogelijk de kegel (of ander voorwerp) van de juiste letter. Goed? Dan mag je het kaartje houden. Fout? Dan gaat het kaartje terug de stapel in. Wie heeft de meeste kaartjes?

Variatie

Je kunt de kaartjes ook anders inzetten:
– In estafettevorm / parcoursvorm
– Werkvorm: mix en ruil
– Flitsen

Tip: print op het document enkelvoudig uit en schrijf op de achterkant het juiste antwoord.
Zo kunnen de kinderen zichzelf controleren!

Downloads

Aanbevolen artikelen

3 Reacties

 1. Lieke Jorissen zegt:

  Hoi,

  Ik ben super fan van alle materialen en gebruik ze graag in mijn groep 5/6!
  Ik zou voor sommige werkvormen nog extra kaarten bij willen maken. Ik houd ervan als alles in dezelfde stijl gemaakt wordt.
  Zou jij toevallig een bestandje van zoek en vind en de laatste letter met mij kunnen delen zodat ik deze zelf kan bewerken. Ik wil ze daarna best naar je doorsturen zodat je ze kan toevoegen aan je site?
  Ik hoor graag of dit mogelijk is!

  Met vriendelijke groet,
  Lieke Jorissen

 2. Heleen zegt:

  Hi,
  Ik wil de kaartjes graag gebruiken, de werkvormen lijken mij leuk. Ik heb de ei/ij en au/ou al gedownload, maar de andere kaartjes kan ik niet downloaden. Dan krijg ik een error. Kunnen de t/d en de p/b weer geactivieerd worden misschien?
  Bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *